به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، مصیب بهرامی افزود: این روزها سختی معیشت جدی و انکارناپذیر است و افرادی مثل زنان سرپرست خانوار که تنها منبع درآمدشان کمیته امداد و یارانه است درآمدی جز مستمری ماهانه ندارند.
وی با اشاره به اینکه یک صندوق خیریه در تهران هر ماه ۱۸۰۰ قرص نان نذری به ما میدهد، گفت: ما نیز برای هر نانوا در محلات ضعیف استان ۱۰ تا ۱۲ نان در نظر میگیریم تا بین نیازمندان توزیع کنند و از افراد میخواهیم به جای پرداخت پول فقط صلوات بفرستند. در ابتدای بحران کرونا یک موسسه خیریه وابسته به اتاق بازرگانی حدود ۱۹۰ میلیون تومان نان نذری میان محرومان توزیع کرد؛ به هرحال اختلاف طبقاتی خیلی زیاد شده و این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
بهرامی در پاسخ به این پرسش که چرا وزن نان کمتر شده است، اظهارکرد: از سال ۹۸ قیمت نان ثابت مانده و افزایش هزینه زندگی و کسب وکار نانوایان اعم از هزینه حامل های انرژی و دستمزد کارگر سبب شده که نانوا با این قیمت فعلی ضرر کند.
رئیس اتحادیه نانوایان تاکید کرد: پیگیر افزایش قیمت نان در استان قزوین هستیم و پس از بررسی پیشنهاد دادیم که قیمت نان باید ۵۰ درصد افزایش یابد؛ اگر قیمت نان ثابت بماند، قطعاً وزن آن کاهش پیدا می کند زیرا در غیر این صورت نانوا باید دست خالی راهی منزل شود.
بهرامی قیمت هر قرص نان لواش را ۳۵۰ تومان در استان قزوین اعلام کرد و توضیح داد: این در حالی است که قیمت هر قرص نان در استانهای همجوار مانند البرز ۷۰۰ تومان است. متناسب نبودن قیمت نان در قزوین با استانهای دیگر سبب شده کارگران ماهر نانواییهای قزوین به استانهای همجوار مهاجرت کنند.
رئیس اتحادیه نانوایان قزوین بیان کرد: دولت باید یارانه آرد را حذف و با آزادسازی قیمت آرد و نان هزینه یارانه را نقدی به طبقات ضعیف جامعه پرداخت کند. با فرمانداری قزوین هم نامهنگاری کردیم و به آنان گفتیم حالا که بسیاری از مردم نمیتوانند گوشت و برنج تهیه کنند و نان را جایگزین کردهاند، حداقل سهمیه آرد یارانهای نانواییها را افزایش دهند!
استان قزوین دارای ۷۰ درصد جمعیت کارگری است و به عنوان یک قطب صنعتی و کارگرنشین در ایران شناخته میشود.